AnaSayfa / Genel / Kahve falında şekerpare yediğini görmek

Kahve falında şekerpare yediğini görmek

Kahve falında şekerpare yediğini görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, kızgınlıkların geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, zor zamanlar geçireceğine, mutlulukların yarım kalacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şekerpare yediğini gördüyseniz:

  • Bir zamanlar yerine getirilmesi kolay gibi görünen vaatlerin zorluğu veya mantıksızlığı ortaya çıkabilir.

Kahve falında şekerpare yediğini görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şekerpare tatlısı yapmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında şekerpare görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında şekerpare kayısı görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında şekerpare tatlısı görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şekerpare meyvesi görmek ister istemez çok üzüleceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına alamet eder.

Kahve falında şekerpare yemek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet eder.

Kahve falında şekerpare meyvesi yemek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir