AnaSayfa / Genel / Kahve falında şekerpare tatlısı görmek

Kahve falında şekerpare tatlısı görmek

Kahve falında şekerpare tatlısı görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında şekerpare tatlısı gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla dert etmeyin.

Kahve falında şekerpare tatlısı yapmak umduklarını bulamayacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şekerpare tatlısı görmek kazanç kapılarının kapanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına yorulur.

Kahve falında şekerpare görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında şekerpare yemek rızıksız kalacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında şekerpare yediğini görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında şekerpare meyvesi görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında şekerpare kayısı görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şekerpare meyvesi yemek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir