AnaSayfa / Genel / Kahve falında şekerpare görmek

Kahve falında şekerpare görmek

Kahve falında şekerpare görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, helal ekmek yiyeceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında şekerpare gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler tekrar sizinle görüşmek veya bir arada olmak isteyebilirler.

Kahve falında şekerpare tatlısı görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şekerpare tatlısı yapmak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şekerpare kayısı görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında şekerpare yemek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına inanılır.

Kahve falında şekerpare yediğini görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulur.

Kahve falında şekerpare meyvesi yemek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şekerpare görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında şekerpare meyvesi görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir