AnaSayfa / Genel / Kahve falında şekerpare meyvesi yemek

Kahve falında şekerpare meyvesi yemek

Kahve falında şekerpare meyvesi yemek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, muradına eremeyeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında şekerpare meyvesi yemek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir haraketlenme olması olasıdır.

Kahve falında şekerpare meyvesi yemek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına inanılır.

Kahve falında şekerpare meyvesi görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şekerpare yemek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına inanılır.

Kahve falında şekerpare görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında şekerpare tatlısı görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında şekerpare tatlısı yapmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında şekerpare yediğini görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şekerpare kayısı görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir