AnaSayfa / Genel / Kahve falında sek rakı görmek

Kahve falında sek rakı görmek

Kahve falında sek rakı görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sek rakı gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni daha detaylı şekilde araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında sek rakı görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sek rakı içmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sekerat görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sek yapmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde taş sektirmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında taş sektirmek güzel ve doğru işler yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında denize taş sektirmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan seklinde köpek görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir