AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker ve pirinç görmek

Kahve falında şeker ve pirinç görmek

Kahve falında şeker ve pirinç görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında şeker ve pirinç gördüyseniz:

  • Tüm paranızı harcamanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında pirinç ve şeker görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında şeker pirinç görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeker ve pirinç görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç pilav görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç saymak şüpheli bir olay yaşanacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına delalettir.

Kahve falında pirinç makarna görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tonlarca pirinç görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç kaybetmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir