AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker saçmak

Kahve falında şeker saçmak

Kahve falında şeker saçmak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, dertlerine çare bulacağına delalet eder.

Kahve falında şeker saçmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız veya yaşam tarzınızla ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında şeker saçmak sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında saçda beyaz görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paraları saçmak mutlu günlerin yaşanacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında un saçmak etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına işaret eder.

Kahve falında elektrik saçmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına alamet eder.

Kahve falında ateş saçmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ışık saçmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında etrafa para saçmak bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir