AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı bulamamak

Kahve falında ayakkabıyı bulamamak

Kahve falında ayakkabıyı bulamamak büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, edilen duaların kabul edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı bulamamak gördüyseniz:

  • Planlar beklenmedik şekilde değişebilir.

Kahve falında giyecek ayakkabı bulamamak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında camide ayakkabıyı bulamamak iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı bulamamak sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, yepyeni biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı tekini bulamamak kısmetinin kendinden yana olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine yorulur.

Kahve falında çamura bulanmış ayakkabı görmek gün sayacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabımı bulamamak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabının eşini bulamamak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabının tekini bulamamak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir