AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata ikram edildiğini görmek

Kahve falında çikolata ikram edildiğini görmek

Kahve falında çikolata ikram edildiğini görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, malının ve kazancının tam olacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, bir sebeple çok zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında çikolata ikram edildiğini gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler sevincinizi arttırıyor.

Kahve falında çikolata ikram edildiğini görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine rivayet eder.

Kahve falında çikolata yemek ve ikram etmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına yorulur.

Kahve falında tatlı ikram ettiğini görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında hurma ikram ettiğini görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında et ikram etmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında süt ikram edildiğini görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına yorulur.

Kahve falında su ikram edildiğini görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lokum ikram edildiğini görmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir