Kahve falında şeker ev görmek

Kahve falında şeker ev görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeker ev gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında şeker ev görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına inanılır.

Kahve falında evde şeker görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeker kavanozu görmek kafasının sakinleşeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında konya şekeri görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, işinde çok ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kavanozda şeker görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol şeker görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında çuvalla şeker görmek maddi açıdan ferahlayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında küp şeker görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top