AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali ve erik görmek

Kahve falında şeftali ve erik görmek

Kahve falında şeftali ve erik görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında şeftali ve erik gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Kahve falında erik ve şeftali görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erik şeftali görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeftali ve erik görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali erik görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında erik şeftali yemek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında büyük şeftali yemek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına alamet eder.

Kahve falında şeftali suyu görmek mutsuz ve hasta olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında armut şeftali görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir