AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik ve şeftali görmek

Kahve falında erik ve şeftali görmek

Kahve falında erik ve şeftali görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında erik ve şeftali gördüyseniz:

  • Yeniliklere yer açmak için eskilerden kurtulmak gerekebilir.

Kahve falında erik ve şeftali görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, nefsine yenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali erik görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında erik şeftali yemek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeftali ve erik görmek işlerin iyiye gideceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erik şeftali görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeftali yemek ve toplamak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kazanca kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve şeftali görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye şeftali vermek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir