AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali soyup yemek

Kahve falında şeftali soyup yemek

Kahve falında şeftali soyup yemek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, iyi bir patron olacağına rivayet eder.

Kahve falında şeftali soyup yemek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında soyulmuş şeftali yemek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında şeftali soyup yemek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına yorulur.

Kahve falında soyulmuş şeftali görmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta soyup yemek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal soyup yemek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında sarımsak soyup yemek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında soyulmuş elma yemek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meyve soyup yemek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir