AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı ve şeftali görmek

Kahve falında kayısı ve şeftali görmek

Kahve falında kayısı ve şeftali görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında kayısı ve şeftali gördüyseniz:

  • Geneli ilgilendiren konular üzerine çalışabilirsiniz.

Kahve falında şeftali ve kayısı görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeftali kayısı görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı ve şeftali görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında şeftali erik görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalettir.

Kahve falında üzüm ve şeftali görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali almak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil şeftali yemek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş şeftali yemek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir