AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali bahçesi görmek

Kahve falında şeftali bahçesi görmek

Kahve falında şeftali bahçesi görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına inanılır.

Kahve falında şeftali bahçesi gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki, duygusal veya sağlıkla ilgili konuları ciddiye almanız gerekiyor.

Kahve falında şeftali bahçesi görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeden şeftali toplamak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu şeftali yemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine işarettir.

Kahve falında dalından şeftali koparıp yemek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında şeftali yemek görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine şeftali vermek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeftali verdiğini görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında şeftali kokusu duymak büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir