AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeffaf yüzük görmek

Kahve falında şeffaf yüzük görmek

Kahve falında şeffaf yüzük görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında şeffaf yüzük gördüyseniz:

  • Herkes size yardım edecek durumda olmasa da, siz yalnız başınıza ilerleyebilecek konumdasınız.

Kahve falında şeffaf yüzük görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında şeffaf çorap giymek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize alamet eder.

Kahve falında şeffaf solucan görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına işaret eder.

Kahve falında şeffaf çanta görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına inanılır.

Kahve falında şeffaf su görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında şeffaf şemsiye görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında şeffaf bardak görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine delalettir.

Kahve falında şeffaf cam görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir