AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccade aramak

Kahve falında seccade aramak

Kahve falında seccade aramak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, büyük takdir toplanacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında seccade aramak gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Kahve falında seccade aramak bol rızık ve para sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında üzerine seccade örtmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, rızkının azalacağına delalet eder.

Kahve falında serili seccade görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında pembe seccade görmek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında seccadeye çiş yapmak feraha ereceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye seccade sermek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı seccadede namaz kılmak yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz seccade görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir