AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze kesmek

Kahve falında sebze kesmek

Kahve falında sebze kesmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, günah ve suç işleyeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sebze kesmek gördüyseniz:

  • İstemeseniz de, verdiğiniz sözleri tutmanız gerekiyor.

Kahve falında sebze kesmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında sebze bahçesinden sebze toplamak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında taze meyve sebze görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında donmuş sebze görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında sebze sandığı görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sebze kaybetmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeye sebze ekmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalından sebze koparmak büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, parasal krizler yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir