AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından sebze koparmak

Kahve falında dalından sebze koparmak

Kahve falında dalından sebze koparmak elinin sıkışacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında dalından sebze koparmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin zayıflıkları konusunda daha gerçekçi olunması gerekiyor olabilir.

Kahve falında dalında sebze görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalından sebze koparmak çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, kem gözlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sebze meyve pazarı görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında sebze kasası görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sebze tarlası sulamak iyi kısmetleri olacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik sebzeler görmek ferah düzeyinin yükseleceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında karışık sebze görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sebzeli pilav yapmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir