AnaSayfa / Genel / Kahve falında sayı yazmak

Kahve falında sayı yazmak

Kahve falında sayı yazmak parasının her zaman bereketli olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sayı yazmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık tabanlı bir anlaşmazlığı ortadan kaldırabilmek için yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında sayılar yazmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sayı yazmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet eder.

Kahve falında loto sayıları görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda beyaz fare görmek fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine işaret eder.

Kahve falında çok sayıda böcek görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında sayısız balık görmek isteklerini yerine getireceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında çok sayıda yumurta görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda kedi yavrusu görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir