AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçırılmak ve kurtulmak

Kahve falında kaçırılmak ve kurtulmak

Kahve falında kaçırılmak ve kurtulmak borçlarının artacağına, istediği herşeye sahip olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine delalettir.

Kahve falında kaçırılmak ve kurtulmak gördüyseniz:

  • Doğru zaman gelene kadar ufak ya da büyük harekete geçmemekte fayda var.

Kahve falında yangından kaçıp kurtulmak iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına işarettir.

Kahve falında savaştan kaçıp kurtulmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden kaçıp kurtulmak sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpekten kaçıp kurtulmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işarettir.

Kahve falında kaçırılmak ve kurtulmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaçırılıp kurtulduğunu görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına inanılır.

Kahve falında kaçırıldıktan sonra kurtulmak yanlış adımlar atacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kaçıp kurtulmak hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir