AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekten kaçıp kurtulmak

Kahve falında köpekten kaçıp kurtulmak

Kahve falında köpekten kaçıp kurtulmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işarettir.

Kahve falında köpekten kaçıp kurtulmak gördüyseniz:

  • Uğraşmakta zorlandığınız ilişkilerinizi yumuşatabilecek alternatif arayışlara girebilirsiniz.

Kahve falında köpekten kaçıp kurtulmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında savaştan kaçıp kurtulmak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaçırılıp kurtulduğunu görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaçırılmaktan kurtulmak aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında aslandan kaçıp kurtulmak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaçıp kurtulmak rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmandan kaçıp kurtulmak eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Kahve falında birinden kaçıp kurtulmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir