AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini savaşın içinde görmek

Kahve falında kendini savaşın içinde görmek

Kahve falında kendini savaşın içinde görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, makamının yükseleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini savaşın içinde gördüyseniz:

  • Konuyu yıpratmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında savaş içinde kalmak gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında savaşın içinde olduğunu görmek borçlarının ödeneceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında savaş içinde olduğunu görmek riske atılacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına rivayet eder.

Kahve falında savaş içinde görmek yeni bir makama sahip olunacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında savaşın içinde olmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalettir.

Kahve falında savaşın içinde kalmak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kendini savaşın içinde görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta birini öldürmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir