AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulun başladığını görmek

Kahve falında okulun başladığını görmek

Kahve falında okulun başladığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kısmetinin açık olacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, makamını kaybedeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine delalettir.

Kahve falında okulun başladığını gördüyseniz:

  • İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz.

Kahve falında yeni okula başlamak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeni bir okula başladığını görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okulun başladığını görmek maddi zararını karşılayacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda işe başlamak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeniden okula başlamak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tekrar okula başladığını görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında okula tekrar başlamak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okula başladığını görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir