AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş izlemek

Kahve falında savaş izlemek

Kahve falında savaş izlemek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş izlemek gördüyseniz:

  • Vergiler, anlaşmalar, işle ilgili diğer başlıklar veya hukuki konular ilgi bekliyor.

Kahve falında savaş izlemek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında savaşı izlemek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar yağışını izlemek elinin sıkışacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında dizi izlemek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında halay izlemek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine yorulur.

Kahve falında yüksekten manzara izlemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kavga izlediğini görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine inanılır.

Kahve falında denizi izlemek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir