AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir işe başladığını görmek

Kahve falında başka bir işe başladığını görmek

Kahve falında başka bir işe başladığını görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına delalettir.

Kahve falında başka bir işe başladığını gördüyseniz:

  • Başkaları için harcama yapmanız gerekmiyor.

Kahve falında başka bir işe başlamak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka işe başlamak saygın bir hayat yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir işe başladığını görmek mal ve para kazanılacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir işe başlamak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında bir yerde işe başladığını görmek insanlardan takdir toplayacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hastanede işe başlamak hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bankada işe başlamak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında okulda işe başlamak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir