AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolu şaşırmak

Kahve falında yolu şaşırmak

Kahve falında yolu şaşırmak içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yolu şaşırmak gördüyseniz:

  • Olaylar netlik kazanınca sizinle aynı şeylerden zevk alan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında yol şaşırmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında yolunu şaşırmak çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin yolunu şaşırmak aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, güçten düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yolu şaşırmak malının, parasının ve canın güvende olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine inanılır.

Kahve falında gözü şaşı olmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulur.

Kahve falında şaşı göz görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında namazı şaşırmak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına delalet eder.

Kahve falında gözlerin şaşı olduğunu görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir