AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarma yaptığını görmek

Kahve falında sarma yaptığını görmek

Kahve falında sarma yaptığını görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına alamet eder.

Kahve falında sarma yaptığını gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarının seni hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısın.

Kahve falında tencerede sarma görmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle sarmaş dolaş olmak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarma dolma görmek daha çok dünya malı edineceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına inanılır.

Kahve falında sarma sardığını görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına delalettir.

Kahve falında etli yaprak sarması görmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz lahana sarması yemek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, sorunlarını teker teker aşacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle sarmaş dolaş olmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine inanılır.

Kahve falında yaprak sarması görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir