AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak dövmek

Kahve falında sarımsak dövmek

Kahve falında sarımsak dövmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalet eder.

Kahve falında sarımsak dövmek gördüyseniz:

  • İltifatlar, getirisi olmayacak alışverişler ya da anlaşmalar için onay vermenize neden olabilir.

Kahve falında sarımsak dövdüğünü görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında sarımsak dövmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında sarımsaklı yoğurt görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak ezdiğini görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, birçok işin birlikte yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeye sarımsak ekmek yeterli kimse haline geleceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu sarımsak görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının sarımsak yediğini görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında sarımsak soyduğunu görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir