AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine sarımsak vermek

Kahve falında birisine sarımsak vermek

Kahve falında birisine sarımsak vermek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine sarımsak vermek gördüyseniz:

  • Birlikte geleceğe dönük önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş sarımsak görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında saça sarımsak sürmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında sarımsak almak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında sarımsak taşımak çok üzüntü duyulacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalet eder.

Kahve falında sarımsaklı köfte yapmak işlerlik kazanıp insanla dolacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarımsak toplamak musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, gerekirse özür dileneceğine delalet eder.

Kahve falında sarımsak koymak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok sarımsak görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir