AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılıp ağlamak

Kahve falında sarılıp ağlamak

Kahve falında sarılıp ağlamak planların aksayacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Havayı düzeltme çabanız ise, tam tersi bir etki yaratabilir.

Kahve falında çocuğuna sarılıp ağlamak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, en tepkedeki kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birine sarılmak ağlamak insanlara iyilik yapmaya, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine sarılıp ağlamak iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle sarılıp ağlamak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında ölen babaya sarılıp ağlamak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sarılarak ağlamak işinin gücünün yaver gideceğine, iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş dedeye sarılıp ağlamak Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birbirine sarılıp ağlamak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir