AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı arı sokması görmek

Kahve falında sarı arı sokması görmek

Kahve falında sarı arı sokması görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sarı arı sokması gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik olayların veya rahatsız edici gelişmelerin hedefinize giden yolda kestirme bir patika oluşturabileceğini düşünmelisiniz.

Kahve falında sarıca arı görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı siyah arı görmek planların boşa gideceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sarı arı sokması görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında sarı büyük arı görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, dileklerinin de kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı arı görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında sarı eşek arısı görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı arı öldürmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında büyük sarı arı görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir