AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı arı görmek

Kahve falında sarı arı görmek

Kahve falında sarı arı görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, yıpranacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında sarı arı gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaşanıyorsa toz duman yatışmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında sarı siyah arı görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı arı görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı eşek arısı görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı büyük arı görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı arı öldürmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalettir.

Kahve falında sarı arı sokması görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında büyük sarı arı görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarıca arı görmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir