AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ve mavi renk görmek

Kahve falında sarı ve mavi renk görmek

Kahve falında sarı ve mavi renk görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı ve mavi renk gördüyseniz:

  • Çevrenizde yardımınıza ihtiyacı olan kişiler olabilir.

Kahve falında sarı ve mavi renk görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi ve sarı renk görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına delalettir.

Kahve falında sarı mavi renk görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renkli muhabbet kuşu görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkli arabaya binmek eline güzel fırsatların geçeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk dövme görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Kahve falında mavi renkte kolye görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, daha sonra işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renk araba almak yoğun stres altında kalacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir