AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı traktör görmek

Kahve falında sarı traktör görmek

Kahve falında sarı traktör görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, her zaman hürmet göreceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, ufkunun açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı traktör gördüyseniz:

  • İşinizde haberleşmenizi engelleyen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sarı traktör görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni traktör almak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet eder.

Kahve falında traktörün altında kalmak durgun giden işlerin açılacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının traktör kullandığını görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine alamet eder.

Kahve falında traktörle yolculuk yapmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulur.

Kahve falında traktör sürdüğünü görmek sıkıntılarının artacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında traktörle taş taşımak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında traktör süren birini görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir