AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor seccade görmek

Kahve falında mor seccade görmek

Kahve falında mor seccade görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, malının da eksilmeyeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor seccade gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri bir adım ileri götürmeniz ekstra kazançlar getirebilir.

Kahve falında mor seccade görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkanmış seccade görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarım seccade görmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında renkli seccade görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, kıdem atlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında seccadede namaz kılmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında seccadede uyumak mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında seccadeye pislemek zor günler geçirileceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında seccadeye sarılmak başının derde gireceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir