Kahve falında sarı renkli balık görmek

Kahve falında sarı renkli balık görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı renkli balık gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Kahve falında sarı renkli balık görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, düzeninin yıkılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk balık görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renkte balık görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı renk toka görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın sarısı renk görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına işarettir.

Kahve falında sarı renkli kedi görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine alamet eder.

Kahve falında sarı renk kazak görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulur.

Kahve falında sarı renk otomobil görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir