AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli ip görmek

Kahve falında yeşil renkli ip görmek

Kahve falında yeşil renkli ip görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, yüksek mertebeye geleceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkli ip gördüyseniz:

  • Heyecan verici planlar yapabilirsiniz ya da yapmalısınız.

Kahve falında yeşil renkli ip görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil renk ip görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor renk ip görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gri renk ip görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe renkli ip görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renkli ip görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına delalet eder.

Kahve falında renkli ip yumağı görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli örgü ipi görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir