AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk ceket görmek

Kahve falında sarı renk ceket görmek

Kahve falında sarı renk ceket görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, günlerinin güzelleşeceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında sarı renk ceket gördüyseniz:

  • Bir tartışma büyüyebilir.

Kahve falında sarı renk ceket görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bordo renk ceket giymek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk ceket görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli ceket görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renk ceket giymek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renk ceket giymek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah renk ceket görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı renk ceket görmek yol göstereceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir