AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı piton görmek

Kahve falında sarı piton görmek

Kahve falında sarı piton görmek servet sahibi olacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı piton gördüyseniz:

  • Yanıltıcı hikayeler anlatan veya doğru olmayan tablolar çizen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sarı piton yılan görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında sarı piton yılanı görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında sarı piton görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah piton yılan görmek rakiplerini alt edeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine alamet eder.

Kahve falında evde piton yılanı görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında piton yılan görmek sağlığının yerine geleceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş piton yılanı görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında piton öldürmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayalkırıklığı duyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir