AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandalina almak

Kahve falında mandalina almak

Kahve falında mandalina almak iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mandalina almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı özel yaşamınıza karıştırmanız sorun yaratabilir.

Kahve falında kırmızı mandalina görmek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mandalina verdiğini görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş mandalina görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında dalında mandalina görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mandalina çiçeği görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına inanılır.

Kahve falında mandalina toplamak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal mandalina yemek malını ve parasını kaybedeceğine, terslik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekşi mandalina yemek kişinin her daim iyi anılacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir