AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandalina suyu görmek

Kahve falında mandalina suyu görmek

Kahve falında mandalina suyu görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, böylece hayatından memnun olacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında mandalina suyu gördüyseniz:

  • Fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında mandalina suyu içmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mandalina suyu görmek isminden sıkça söz ettireceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan mandalina koparmak insanlara iyilik yapmaya, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında portakal ve mandalina görmek elin bollaşacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük mandalina görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında birinden mandalina almak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına inanılır.

Kahve falında mandalina toplamak bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, suçlamalardan aklanılacağına yorulur.

Kahve falında olmamış mandalina görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir