AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru sarı üzüm görmek

Kahve falında kuru sarı üzüm görmek

Kahve falında kuru sarı üzüm görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kuru sarı üzüm gördüyseniz:

  • Gerçekten faydalı anlaşmalar veya üzerinde mutabık kalınan konular söz konusu olabilir.

Kahve falında sarı kuru üzüm görmek insanlara olan güvenin artacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine inanılır.

Kahve falında sarı kuru üzüm yemek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru sarı üzüm yemek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına işarettir.

Kahve falında kuru sarı üzüm görmek evlatlarının hayrını göreceğine, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Kahve falında kuru siyah üzüm yemek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kazancın artmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara üzüm kurusu görmek doğruluğu bulacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kuru üzüm görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, umutlarının söneceğine alamet eder.

Kahve falında çekirdeksiz kuru üzüm görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir