AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kurt görmek

Kahve falında sarı kurt görmek

Kahve falında sarı kurt görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı kurt gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri güzelleştirebilirsiniz.

Kahve falında kurta sarılmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında küçük sarı kurt görmek ağız tadının bozulmayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalet eder.

Kahve falında sarı kurtçuk görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kurt köpeğine sarılmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında sarı kurt görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kurt köpeği görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından kurtarılmak karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında bağırsak kurdu görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir