AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kurtçuk görmek

Kahve falında sarı kurtçuk görmek

Kahve falında sarı kurtçuk görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, parasının ve malının da artacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı kurtçuk gördüyseniz:

  • Gerçekleri görememeniz durumunda sorunlar oluşabilir.

Kahve falında sarı kurt görmek anlaşmazlıkların biteceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulur.

Kahve falında kurt köpeğine sarılmak çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kurta sarılmak hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, çok büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sarı kurt köpeği görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında küçük sarı kurt görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı kurtçuk görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında turşu kurduğunu görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında idrarında kurt görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir