AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt köpeğine sarılmak

Kahve falında kurt köpeğine sarılmak

Kahve falında kurt köpeğine sarılmak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurt köpeğine sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklar önünüzü kapatıyor, sağlıklı düşünmenizi engelliyor.

Kahve falında kurt köpeğine sarılmak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kurt köpeği görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında kurt köpeği yavrusu görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sibirya kurdu köpek görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında kurt köpeğinden kaçmak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, yaptığı işte sivrileceğine delalettir.

Kahve falında siyah kurt köpeği görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kurt köpeği görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kurt köpeği görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir