Kahve falında yeşil kavun görmek

Kahve falında yeşil kavun görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kavun gördüyseniz:

  • Sizin herkese yetecek enerjiniz var, onu kullanmalısınız.

Kahve falında yeşil kavun görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kavun yemek programların ve projelerin tutmayacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olmuş kavun yemek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına tabir olunur.

Kahve falında olgun kavun görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına delalettir.

Kahve falında kavun karpuz görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalet eder.

Kahve falında kavun dilimlemek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında kavun çekirdeği görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kavun görmek yeni ilişkiler kurulacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top