AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kağıt almak

Kahve falında sarı kağıt almak

Kahve falında sarı kağıt almak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, bütçesinin genişleyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kağıt almak gördüyseniz:

  • Olayları hafife alıp ya da nasılsa bir şekilde hallederim diyerek yaşam kalitenizi düşürmenizin veya yaşamınızı sıkıntıya sokmanızın bir anlamı o Biraz daha düşünmelisiniz.

Kahve falında sarı kağıt para görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renk kağıt görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli kağıt görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, oldukça büyük başarılara işaret eder.

Kahve falında sarı kağıt almak Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kağıda sarılı para görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çokca kağıt para görmek zor bir durumda kalacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt fırlatmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine inanılır.

Kahve falında kağıt para yakmak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir