AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk kağıt görmek

Kahve falında sarı renk kağıt görmek

Kahve falında sarı renk kağıt görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, adının her yerde geçeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı renk kağıt gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yaşanan sorunlara yeterli ilgiyi göstermemeniz veya problemli durumlara rağmen, belli bir noktada kalmasını ummanız gerçek durumla bağdaşmayabilir.

Kahve falında sarı renk kağıt görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı renkli kağıt görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli kağıt para görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renk kağıt para görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli kağıt para görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli kağıtlar görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında renkli kağıt görmek geçmişini arkada bırakacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında sarı kağıt para görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir