AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı inek görmek

Kahve falında sarı inek görmek

Kahve falında sarı inek görmek sağlığına kavuşacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı inek gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Kahve falında sarı inek yavrusu görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sarı inek görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına inanılır.

Kahve falında ineğe sarılmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli inek görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde inek görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında oyuncak inek görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine delalettir.

Kahve falında ineğin süstüğünü görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına işarettir.

Kahve falında toplu inek görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir